понеділок, 20 листопада 2017 17:22

Боротьба за владу в ЛНР - Плотницький прибрав конкурента

Боротьба за владу в ЛНР - Плотницький прибрав конкурента
Ігор Плотницький Фото: Корупція.Інфо

"Міністр внутрішніх справ" самопроголошеної ЛНР Ігор Корнет відсторонений від займаної посади рішенням "суду".

Про це повідомив один з окупаційних телеканалів.

У повідомленні говориться, що "народна рада" ЛНР просила ватажка терористів Ігоря Плотницького тимчасово призначити виконуючим обов'язки "міністра внутрішніх справ" Володимира Черткова. Що і було зроблено.

До цього "рада" розкритикувала діяльність "МВС" і особисто Ігоря Корнета. Його звинуватили в захопленні чужого будинку в Луганську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Плотницького втік у Росію

Конфлікт між Плотницьким і Корнетом почався задовго до нинішнього інциденту. 2016 року після замаху на Плотницького ватажок "республіки" оголосив про підготовлюваний в ЛНР переворот і звинуватив Корнета в бездіяльності. Експерти бачили в цьому конфлікті протистояння між групами впливу помічника президента РФ Владислава Суркова (куди входить Плотницький) і ФСБ (куди входить Корнет).

Між ватажками терористичних угрупувань на території окупованого Донбасу досі розгораються нові війни за ресурси. Ігор Плотницький віддав економіку "молодої республіки" під контроль українського олігарха Сергія Курченка.

Зараз ви читаєте новину «Боротьба за владу в ЛНР - Плотницький прибрав конкурента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути