середа, 05 жовтня 2016 11:32

Бойовики затягують розведення озброєння - розвідка

Бойовики затягують розведення озброєння - розвідка
lviv.tv

Розведення військових сил та озброєння на Донбасі затягують бойовики ДНР.

Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Передові підрозділи 11-го стрілецького батальйону 2-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ залишаються на позиціях у районі мосту поблизу річки Сіверський Донець, неподалік Станиці Луганської. У Золотому розведення сторін фактично завершили, але розмінування місцевості не проводять Зважаючи на це, спостерігачі ОБСЄ не патрулюють район. У Петрівському відведення сил не зафіксували. Підрозділи 1-го мотострілецького батальйону 1-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ залишаються на своїх позиціях", - йдеться у повідомленні розвідки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Будинку культури влаштували бордель для іноземців

Нагадаємо, що сьогодні, 5 жовтня, близько 07:00 жителі Донецька та Макіївки почули вибух. Вибухова хвиля пройшла Червоногвардійським районом Макіївки. За однією з версій, на трасі в напрямку Ясинуватої вибухнула машина з боєприпасами. Причиною перебоїв зі світлом виявилося пошкодження електромереж, які пролягають у районі місця вибуху.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики затягують розведення озброєння - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути