субота, 22 жовтня 2016 14:59

Бойовики затримали українця, який приїхав поховати батьків

Бойовики затримали українця, який приїхав поховати батьків
Фото: facebook.com

На окупованій території Донбасу бойовики затримали українця, який приїхав на похорони батьків. Про це повідомляє в Facebook перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

"На жаль, маємо нових заручників не лише в РФ, але і на окупованих територіях, одного українця затримали, коли він поїхав на похорони батьків. Враження, що друга сторона намагається затримати якнайбільше українців, щоб потім шантажувати і торгуватися", - написала Ірина Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцова і Кольченка можуть обміняти на росіян

За словами віце-спікера, наступного тижня координатор в гуманітарній підгрупі від ОБСЄ Тоні Фріш має відвідати українських заручників на окупованих територіях.

"4 звільнених до сьогодні з російських тюрем політв'язнів ми витягли не через екстрадицію, а виключно завдяки політичним домовленостям. Тому президент, українська влада, Мінська група і дипломати продовжують працювати. Питання звільнення всіх буде одним з ключових питань на переговорах по так званій "дорожній карті", - зазначила Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики затримали українця, який приїхав поховати батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути