субота, 11 червня 2016 18:59

Бойовики за день 18 разів обстріляли сили АТО - штаб

Бойовики за день 18 разів обстріляли сили АТО - штаб

У районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують вести вогонь по наших позиціях, нехтуючи будь-якими угодами та домовленостями.

Зафіксовано 18 обстрілів сил АТО, повідомляє Прес-центр штабу АТО.

Починаючи з опівночі та до 5.00 ранку ворог здійснив 13 мінометних обстрілів укріплень Збройних Сил України, використовуючи в тому числі і важкі міномети, заборонені Мінськими домовленостями.

"На Маріупольському напрямку наші позиції поруч Красногорівки чотири рази опинялись під мінометним вогнем, тричі під Новотроїцьким та двічі поблизу Березового", - зазначається в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія перекинула на Донбас танки та пальне - розвідка

На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки російські окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру, гранатометів, зенітних установок та бойових машин піхоти, а згодом долучили ще і міномети. Важкі міномети ворог використав під Новгородським.

Позиції поруч Троїцького та Зайцевого супротивник обстрілював з кулеметів та гранатометів різних систем.

На Луганському напрямку по укріпленнях неподалік Новозванівки та Новоолександрівки російські терористи вели вогонь зі стрілецької зброї.

Раніше повідомлялось, в місті Авдіївка на Донеччині 11-річного хлопчика поранило під час обстрілів. Ворог гатив зі стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики за день 18 разів обстріляли сили АТО - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути