пʼятниця, 01 липня 2016 17:55

Бойовики втекли, залишивши російську форму

Бойовики втекли, залишивши російську форму
Фото: www.ntv.ru

У зоні АТО під Новогнатівкою Волноваського району Донецької області військові захопили у диверсантів амуніцію та спорядження російських збройних сил.

Про це під час брифінгу повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

"Російська Федерація здійснює оснащення диверсантів, які діють на сході нашої держави. Так, 29 червня захоплено спорядження та амуніції російського виробництва однієї з диверсійних груп, що діяла в районі Новогнатівки Волноваського району", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Дебальцевим сили АТО ліквідували російського снайпера

Раніше повідомлялось, що бойовики "засвітили" на Донбасі російську зброю, заборонену міжнародними домовленостями: протипіхотні міни, зокрема: МОН-50, ПМН-2. Разом із мінами ранніх розробок Росія постачає до окупованих районів нові види озброєння та вибухових пристроїв.

Також упродовж тижня космічна розвідка виявила 71 факт порушення бойовиками Мінських домовленостей, тобто приховане озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики втекли, залишивши російську форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути