пʼятниця, 01 липня 2016 17:29

Космічна розвідка довела, що бойовики не вміють ховати зброю

Космічна розвідка виявила приховане на Донбасі заборонене озброєння.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Упродовж тижня розвідка виявила 71 факт порушення бойовиками Мінських домовленостей, тобто приховане озброєння.

"У 15-кілометровій зоні – 22 факти, в яких зафіксовано 88 танків. Танки виявили у районах населених пунктів Горлівка, Донецьк, Кременець, Луганськ, Макіївка, Нижнє Лозове, Новогригорівка, Первомайськ, Софіївка, Ясинувата. У 25-кілометровій зоні – 28 фактів, в яких зафіксовано 87 одиниць артилерійських систем та САУ. Зазначену інформацію підтверджують матеріали космічної розвідки у районах населених пунктів: Макіївка, Антрацит, Міусинськ, Бугаївка та Шимшинівка. Крім того, перебування заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем виявлено у Горлівці, Донецьку, Комунарівці, Макіївці, Мінеральному, Новогригорівці, Софіївці, Сєдовому, Ю'рївці, Ясинуватій", - йдеться у повідомленні.

Автор: ГУР
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія щодня вбиває українців - міноборони Польщі

Бойовики продовжують підтягувати на передову реактивні системи залпового вогню. На минулому тижні виявлено рекордну кількість 122-мм РСЗВ БМ-21 "Град" з початку року, а саме: 60 одиниць, що майже удвічі більше ніж на попередньому тижні.

"Крім фактів перебування РСЗВ, зафіксованих космічними знімками у районах населених пунктів Антрацит, Макіївка та Міусинськ, реактивні системи також виявлено у районах населених пунктів: Азов, Горлівка, Донецьк, Дзержинське, Єнакієве, Кременець, Нижнє Лозове, Нижні Бирюки, Первомайськ, Старобешеве, Стаханов, Центральне, Ясинувата", - зазначили у розвідці.

Автор: ГУР
 

Інформацію передали керівникам Спільного центру контролю та координації припинення вогню та стабілізації обстановки.

Раніше повідомлялось, що бойовики "засвітили" на Донбасі російську зброю.

Зараз ви читаєте новину «Космічна розвідка довела, що бойовики не вміють ховати зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути