субота, 21 січня 2017 09:27

Бойовики стріляють із БМП, є втрати в лавах АТО

Бойовики стріляють із БМП, є втрати в лавах АТО
Фото: uapress.info

На Донбасі за минулу добу бойовики 25 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів загинув український військовий.

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Із гранатометів та стрілецької зброї на маріупольському напрямку окупанти обстрілювали Широкине, Павлопіль, Талаківку та Гнутове. З озброєння БМП – Тарамчук. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На донецькому напрямку російсько-окупаційні війська з 82-міліметрових мінометів обстрілювали наші позиції в районі Новоселівки Другої. З гранатометів та стрілецької зброї – Авдіївку та Зайцеве.

На луганському напрямку з тих же видів озброєння – Новозванівку, Сизе та Станицю Луганську", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна готує деокупацію Донбасу

"Ніч пройшла відносно спокійно. На цю хвилину є 3 обстріли. Зараз на луганському напрямку почався обстріл із мінометів", - додав речник штабу.

Бойовики вранці 20 січня поблизу населеного пункту Оленівка обстріляли цивільний автобус. Внаслідок обстрілу поранена місцева жителька.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики стріляють із БМП, є втрати в лавах АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути