субота, 04 січня 2020 18:30

Бойовики почали формувати "штрафні роти"

Бойовики почали формувати "штрафні роти"
У ОРДЛО почали формувати "штрафні роти" / фото: lifedon

На непідконтрольних українській владі Донбасі відновили формування "штрафних рот", які комплектують бойовиками, які відкрито висловлював невдоволення умовами "служби".

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ відновило практику формування так званих "штрафних рот" в з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) Армійського корпусу", - повідомляє прес-центр Міністерства оборони України.

Штрафників використовують на найбільш небезпечних ділянках на лінії зіткнення. При цьому, за рахунок них створюються "групи швидкого реагування".

Разом з тим, згідно з даними розвідки, в таких "підрозділах" зберігається високий рівень злочинів, в тому числі, випадків вбивств, пов'язаних з конфліктами між офіцерами і їх підлеглими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрадники з окупованих територій мають право на дві пенсії – Галина Третьякова

"Убиті зараховуються до втрат, нібито, в результаті обстрілів підрозділами Об'єднаних сил", - сказано в повідомленні.

На ділянці розведення в районі Золотого спостерігачі ОБСЄ бачили спрямовану на північ камеру і антену в районі блокпоста терористів. Прилади зафіксували за 60 км на захід від Луганська.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики почали формувати "штрафні роти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути