неділя, 25 вересня 2016 13:21

Бойовики підвищують бойову готовність

Бойовики підвищують бойову готовність
Фото: volynnews.com

Бойовики підвищують ступінь боєвої готовності. Вони з'єднали частини 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК. При цьому не припиняють обстріли зі стрілецької зброї та 82 та 120-мм мінометів.

Про це повідомили у головному управлінні розвідки Міноборони України.

"Особовий склад окремих підрозділів відкликано зі звільнень. Також на полігоні "Перевальський" підрозділи 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ відпрацьовують ведення бою з ходу", - зазначили у розвідці.

При цьому під час виконання елементів подолання водної перешкоди на Ісакіївському водосховищі, внаслідок порушення правил підготовки бойової техніки, затонуло три бойові машини піхоти.

Читайте також: У штабі АТО назвали умови свого відходу

Бойовиками перевірено готовність до бойового застосування чергових сил і засобів артилерії та протиповітряної оборони мотострілецьких бригад та штурмового мотострілецького полку морської піхоти.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики підвищують бойову готовність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути