середа, 13 липня 2016 17:28

Бойовики передали Україні документи Василя Сліпака

Бойовики передали Україні документи Василя Сліпака
Фото: tsn.ua

Документи колишнього оперного співака Василя Сліпака, який загинув на Донбасі, передані Києву на зустрічі Контактної групи в Мінську.

Про це заявила прес-секретар, так званої, голови Народної Ради Дениса Пушиліна Вікторія Талакіна.

"В рамках переговорів Леоніду Кучмі був переданий паспорт та інші документи оперного співака Сліпака. Для нас він є військовим злочинцем, який був знищений зовсім не з музичним інструментом у руках, а зі зброєю і на нашій території, порушивши при цьому Мінські угоди", - заявила вона.

Нагадаємо, Василь Сліпак, оперний співак, боєць Добровольчого українського корпусу "Правого сектора" на позивний "Міф" загинув від снайперської кулі поблизу села Луганське Бахмутського району на Донеччині 29 червня близько 6 ранку.

Його вбив російський снайпер, який незабаром сам у цьому зізнався. Через кілька днів українські військові ліквідували вбивцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Смерть - це гидота. Але приємна" - доброволець Василь Сліпак

Зараз ви читаєте новину «Бойовики передали Україні документи Василя Сліпака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути