Ексклюзиви
понеділок, 04 липня 2016 11:46

Застрелили снайпера, який убив Василя Сліпака

Застрелили снайпера, який убив Василя Сліпака
Фото: Igor Greg

Сьогодні вночі українські військові знищили російського снайпера, який убив оперного співака Василя Сліпака.

Про це у Facebook написав боєць АТО Igor Greg.

"Сьогодні вночі після 3-х діб копіткої роботи, групою невідомих, без будь-яких розпізнавальних знаків, був знищений снайпер рашистської контрснайперскої групи Хасана...
Спи спокійно, друг "МІФ", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зоні АТО загинув оперний співак Василь Сліпак.

29 червня консультант народного депутата Ігоря Мосійчука Анна Сенік повідомила про загибель співака Василя Сліпака. Він працював в паризькому оперному театрі. Коли на Донбасі розпочалися військові дії, Василь взяв участь у волонтерському русі, а пізніше пішов добровольцем на фронт і воював у складі 7-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу "Правий сектор". Його позивний був "Міф". Причиною смерті оперного співака Василя Сліпака стала куля снайпера.

Раніше повідомлялось, що російський снайпер зізнався у вбивстві Василя Сліпака. Вбивцею виявився снайпер бойовиків із позивним Морячок. Він розповів, що сам прийняв рішення стріляти по українських військових на ураження. Ким був український доброволець, снайпер дізнався з новин та соцмереж.

Зараз ви читаєте новину «Застрелили снайпера, який убив Василя Сліпака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути