четвер, 16 лютого 2017 13:24

Бойовики обшукали спостерігачів ОБСЄ

Бойовики обшукали спостерігачів ОБСЄ

У підконтрольному самопроголошеній ДНР блокпості Оленівка бойовики влаштували перевірку спостерігачів ОБСЄ. Про це написано в звіті Спеціальної моніторингової місії.

"Озброєні чоловіки, які відмовились представитись, пропустили патруль місії тільки після того, як перевірили салони автомобілів СММ. Вдруге вони також записали імена і прізвища членів патруля СММ та оглянули багажники автомобілів, посилаючись на те, що вони отримали наказ від своїх ватажків (назвати їх імена вони відмовились) не пропускати патрулі СММ", - зазначено у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклі розвідники загинули в ЛНР

У підконтрольному ЛНР районі неподалік від Луганська бойовики також затримали спостерігачів, посилаючись на розпорядження від свого командування не пропускати патрулі СММ.

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявили на підконтрольних так званій ДНР територіях заборонену Мінськими угодами зброю.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обшукали спостерігачів ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути