понеділок, 18 липня 2016 11:02

Бойовики налякані міфичним наступом української армії

Бойовики налякані міфичним наступом української армії
Фото: ua.112.ua

Бойовики бояться міфичного наступу української армії та закріплюють передові позиції.

Про це повідомляє у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У середовищі окупантів із підрозділів, дислокованих у Горлівці, Петровському і Кіровському районах Донецька, ходять посилені чутки про підготовку наступу українських військ. Відповідно до даної інформації, активне перекидання в ці райони додаткових артилерійських і мінометних підрозділів російсько-терористичних військ проводять нібито з метою зриву даного міфічного наступу", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вранці бойовики обстріляли Піски та Зайцеве із забороненої артилерії

З метою приховування та маскування бойовики в районі Горлівки активно перекидають 122-мм артилерію на нові позиції. Зокрема, батарею гаубиць Д-30 причепом перекинули на позиції південніше залізничної станції Сухий Яр.

"На "Бахмутськой трасі" в бік Донецького та Жолобку окупанти перекинули мінометну батарею 120-мм мінометів (на ГАЗ-66 причепом), також в колоні було кілька КамАЗів і 2 "Урали" з живою силою і боєприпасами. У районі Веселої гори фіксували ще 3 мінометних розрахунки (120-мм міномети)", - додав Тимчук.

Нагадаємо, у так званій ЛНР мирних жителів залякують призовом в армію ЗСУ, аби вони не залишали тимчасово окуповані території.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики налякані міфичним наступом української армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути