неділя, 19 червня 2016 10:21

Бойовики 44 рази порушили режим тиші на Донбасі

Бойовики 44 рази порушили режим тиші на Донбасі
Фото: patrioty.org.ua

За минулу добу бойовики 44 рази обстріляли позиції Збройних Сил України. З них – по 19 на Донецькому і Маріупольському напрямках та 6 на Луганському.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку поблизу Красногорівки бойовики чотири рази накривали укріплення ЗСУ з мінометів калібру 82 та 120 мм та двічі з танків.

Під мінометним вогнем опинились й опорні пункти поблизу Талаківки, Широкиного та Лебединського. А позиції біля Водяного та Мар'їнки потрапили під обстріл з кулеметів та гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Минула доба в АТО пройшла без жертв

На Донецькому напрямку супротивник вів вогонь по підрозділах ЗСУ у районі Зайцевого, Новгородського та Авдіївки з озброєння різних систем. Окрім того, опорні пункти поблизу Авдіївки, Невельського та шахти Путилівська (Бутівка) представники незаконних збройних формувань обстрілювали ще й з мінометів різних калібрів, а близько опівночі неподалік Невельського ворог вів вогонь із 122 мм САУ.

На Луганському напрямку бійців ЗСУ у районі Новозванівки бойовики обстрілювали з зеніток, а згодом долучили ще і міномети. Неподалік Попасної та Новоолександрівки по позиціях вівся вогонь з кулеметів та гранатометів різних систем.

В окремих випадках підрозділи ЗС України відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, раніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський озвучив два сценарії звільнення Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 44 рази порушили режим тиші на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути