понеділок, 24 жовтня 2016 14:37

Бойовик Ґіві тікає у Придністров'я

Командир батайльону бойовиків"Сомалі" Михайло Толстих на псевдо Ґіві продає квартири у Донецьку та тікає у Придністров'я. Він вивіз туди свою дівчину.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив полковник РФ, екс-начальник служби безпеки президента невизнаної Придністровської молдавської республіки (ПМР), голова регіонального відділення Міжнародного союзу десантників Росії Валерій Грат.

"Мої хлопці з ПМР повідомили дивну для мене новину - командир "Сомалі" Міша Толстих (Ґіві) вивіз свою дівчину в Придністров'я, а сам спішно продає свої 4 квартири та гаражі в Донецьку й Макіївці", - пише він.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики знайшли заміну Моторолі

Російський полковник зазначив, що раніше не вірив у конфлікт Ґіві з ватажком так званої ДНР Олександром Захарченком.

"Але чому Міша так спішно намагається покинути територію Донецької народної республіки?! Не чекав я такого повороту, прошу МГБ вжити заходів щодо затримання дезертира. Він подає поганий і не гідний приклад іншим бійцям", – додав Грат.

Нагадаємо, бойовик так званої ДНР Ґіві пообіцяв помститися за убитого терориста Моторолу (Арсена Павлова).

Зараз ви читаєте новину «Бойовик Ґіві тікає у Придністров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути