Ексклюзиви
пʼятниця, 10 лютого 2017 09:47

Бійців, які записали звернення до Порошенка, відправили на передову - ЗМІ

Бійців, які записали звернення до Порошенка, відправили на передову - ЗМІ

На звернення воїнів 16-го мотопіхотного батальйону 58-ї бригади до президента з вимогою припинити торгівлю з окупованими територіями відреагували.

Про це у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

"У зв'язку з вчорашньою вимогою в частині зчинився великий переполох. Начальство хоче показати, що стався випадковий ексцес і непорозуміння. Контррозвідка провела бесіди, прилетіли перевіряльники, триває службове розслідування. Усі бійці, які взяли участь у записі звернення, сьогодні по тривозі отримали наказ зібратися і направлені з пункту дислокації на фронт. Воїни покаранням це не вважають, а навпаки, направленням на передову задоволені", - написав Бутусов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командування 58-ї бригади відмовилось від своїх бійців, які підтримують блокаду

У частині залишили тільки того бійця, який читав заяву.

"Це Микола Ворошнов, солдат, кулеметник, і з ним "ведуть роботу". Втім, поводяться цілком коректно, серйозних проблем у Миколи поки що немає, настрій бадьорий. Справа ця марна, тиснути на ветерана, тому що, по-перше, Ворошнов - солдат, який має хорошу репутацію у своїх командирів, мотивований доброволець. Микола - непересічна особистість, спортсмен, хокеїст, активний учасник Революції гідності. На початку війни працював у Канаді спортивним тренером. Але повернувся на батьківщину, щоб захищати свою країну. Його відправкою на фронт не налякаєш, він туди і сам прагне, сподівається якнайшвидше приєднатися до своїх бойових побратимів", - інформує Бутусов.

9 лютого бійці 16-го батальйону 58-ї бригади Збройних сил опублікували відео. На ньому військові закликають Порошенка припинити торговельні відносини з терористами на окупованих територіях.

Зараз ви читаєте новину «Бійців, які записали звернення до Порошенка, відправили на передову - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути