середа, 03 лютого 2016 12:58

Активіст показав, як у зоні АТО "виховують" аватарів
5

Активіст і співзасновник волонтерського об'єднання "Народний тил" Роман Синіцин розповів, як борються з пияцтвом у лавах Збройних сил України. Супровідні фотографії він виклав на своїй сторінці у Facebook.

Автор: facebook.com
 

"Зіндан для "аватарів". Викопав один такий собі яму, оселився в ній. Закрили. Дивляться, а він наступного дня знову в гі*но. У ямі. І на наступний. Виявилося, поки копав яму - закопав собі там ще й горілки. Щоб краще сиділося", - написав Роман.

Автор: facebook.com
 
Автор: facebook.com
 

Користувачі соцмережі зазначають, що проблема з пияцтвом серед бійців у зоні АТО дійсно існує. Однак "хтось із нею бореться, а хтось робить вигляд".

За такі приклади "виховання" деякі навіть засудили бійців у "нелюдстві". Проте більшість підтримала такі радикальні засоби.

Автор: facebook.com
 

"На жаль, таких у*бків зараз на Сході багато!!! Беруть в армію одних кривих і убогих....Гроші отримують непогані і ні хєра не роблять!!! Скоти навіть не хочуть переймати досвід від нас, котрі вже 2 рік на війні. Тупо бухають і курять якусь хімку. В нас уже троє чуть не здохли від неї за останній місяць!!! З такими скотами я на завдання ніколи не піду!!! Краще самому....довше проживу...", - прокоментував один із підписників.

Аватарами в зоні АТО називають військовослужбовців, які зловживають алкоголем. Керівництво та самі військові намагаються боротись із цією проблемою всіма можливими засобами, тому що такі бійці ненадійні на передовій.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що військові на передовій отримуватимуть до 20 тисяч грн.

Зараз ви читаєте новину «Активіст показав, як у зоні АТО "виховують" аватарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути