четвер, 02 лютого 2017 11:02

"Я спав, коли в кімнату прилетіла міна" - окупанти вночі обстряліли Авдіївку
11

Авдіївку обстріляли з самохідної артилерійської установки та мінометів крупного калібру.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

О 04:45 ранку на магазин автозапчастин впали дві міни 152-го калібру.

"Наша розвідка зафіксувала виліт зі сторони сепарів. Глушать останні чотири дні по повній програмі. Намагались влучити в наш блокпост. Промазали. Влучили в магазин. Хороший магазин, часто там купував свічки для машини. Сьогодні на Авдіївку прилетіли 20-30 мін", - каже розвідник "Отаман".

"Повністю змінюватимемо дах. Я це збудував своїми руками, все життя займаюсь автозапчастинами. Дуже шкода", - жалкує підприємець Ігор.

О 05:25 міна розірвалася на грядці місцевої жительки Світлани.

"Як 2014 року бомблять. Дуже страшно. До нас ніколи не прилітало. Ну от ніколи не прилітало сюди", - каже Світлана, витираючи сльози. Вона три роки тому купила будинок в Авдіївці.

"Я бачила, що це з ДНР стріляють. Тут в Авдіївці всі дивляться російське телебачення, слухають бойовика Захарченка", - розповідає Ольга, яка живе на четвертому поверсі "хрущовки". Спостерігала за вибухами з вікна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли "шлях до евакуації"

О 03:00 годині міна влучила в будинок на вул. Франка. Там живе самотній пенсіонер. Рятівники сказали не заходити в кімнату, бо не відоми, чи міна розірвалась. Коли снаряд потрапив в кімнату, чоловік спав. Він зруйнував дах, хвилею вибило вікна, чоловік - живий.

"Я живу в Україні 81 рік і буду жити. Спав тут у кімнаті, коли воно прилетіло. Тепер навіть заходити не можна, бо сам підірвусь", - каже Володимир.

За минулу добу бойовики 67 разів відкривали вогонь по українських бійцях. Під обстрілами загинули 2 воїни, 14 поранені.

Зараз ви читаєте новину «"Я спав, коли в кімнату прилетіла міна" - окупанти вночі обстряліли Авдіївку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути