неділя, 23 жовтня 2016 14:58

7 вантажівок у зону АТО не довезли товар та наркотики

7 вантажівок у зону АТО не довезли товар та наркотики

За минулу добу прикордонники на лінії розмежування в зоні АТО не допустили провезення товарів 7 автомобілями. Вантажівки пересувалися з порушеннями, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

На контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Гнутове" і "Новотроїцьке" затримали 5 машин з вантажами косметичних засобів, кавою, медичних препаратів та одягу. Товар оцінили у 215 тис. грн. Ці автомобілі їхали на тимчасово неконтрольовані Україною території.

На КПВВ "Гнутове" в багажнику автомобіля марки "ВАЗ" знайшли медичні препарати наркотичної дії. Вантаж і власника автомобіля передано Волновахскому відділу поліції в Донецькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали вантажівку із контрабандою шуб на 1 мільйон доларів

Прикордонники Луганського загону на КПВВ "Шахта Батьківщина" виявили та вилучили 32 нагрудні знаки часів СРСР та 7 іноземних монет. Їх передали представникам Державної фіскальної служби.

Нагадаємо, що 2 жовтня між селищами Тельманове та Гранітне у зоні АТО сталася стрілянина через контрабанду. Бійці 30-ї бригади зупинили вантаж із трьох автівок на точці їх перевантаження. Із засідки хтось відкрив вогонь.

Зараз ви читаєте новину «7 вантажівок у зону АТО не довезли товар та наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути