неділя, 02 жовтня 2016 15:30

У зоні АТО через контрабанду поранили військового

У зоні АТО через контрабанду поранили військового
ua-ekonomist.com

Між селищами Тельманове та Гранітне у зоні АТО сталася стрілянина через контрабанду. Про це написав у Facebook журналіст Олексій Бобровников.

Бійці 30-ї бригади зупинили вантаж із трьох автівок на точці їх перевантаження. Із засідки хтось відкрив вогонь, повідомив журналіст.

"Один поранений в 30-ці — потрапило калібром 5,45 у нижню щелепу. М'яко кажучи, погане поранення. Вночі подзвонив волонтер, мій давній приятель, і зв'язав із бійцем, який був в цьому бою… перестрілка не є випадковою — хлопець каже, що ті, хто займалися перевантаженням виставили свої секрети", — написав журналіст.

Згодом він додав, що інформація підтвердилася, проте машин було п'ять. Позиції ворога, за словами бійців, приблизно за 800 м від зіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німець намагався вивезти з України контрабандний товар

"Вчора ввечері в районі селища Гранітного намагалися провезти контрабандну продукцію на окуповану територію і силами нашого розвідувального підрозділу цю спробу попередили, - повідомив прес-офіцер 30-ї ОГМБр Бурдюг "Громадському радіо" . - Затримали 2 буса, а також 13 людей. Під час затримання відбулася стрілянина, оскільки перевезення контрабанди підтримували з боку окупованої території, внаслідок чого поранили українського військового. Його стан нині стабільний, загрози життю немає".

Офіцер поінформував про те, що зараз триває слідство. СБУ перевіряє контрабанду.

Зараз ви читаєте новину «У зоні АТО через контрабанду поранили військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути