понеділок, 17 серпня 2015 17:26

З'явився офіційний трейлер фільму "Керол" з Кейт Бланшетт

З'явився офіційний трейлер фільму "Керол" з Кейт Бланшетт

На YouTube з'явився перший офіційний трейлер фільму "Керол". Про це повідомляє The Guardian.

Головні ролі в картині, що оповідає про складні взаємини двох жінок у 1950-х роках, виконали Кейт Бланшетт і Руні Мара. Героїня Бланшетт - Керол, заміжня дама з вищого суспільства. Мара виконує роль молодої продавщиці Терези.

За винятком першої сцени, в якій жінки представляються один одному, у відео немає діалогів. На екрані глядач бачить актрис в кафе, ресторанах і на вечірках. Неспішна дія переривається кадрами, на яких відображені галасливі вулиці Нью-Йорка.

 

Стрічка заснована на романі Патриції Хайсміт 1953 року "Ціна солі". Світова прем'єра фільму відбулася в цьому році в Каннах. За роль у картині Руні Мара була нагороджена "Золотою пальмовою гілкою".

Австралійська актриса Кейт Бланшетт відома по фільмах "Єлизавета", "Загадкова історія Бенджаміна Баттона", "Талановитий містер Ріплі". Є володаркою численних нагород, в тому числі двох премій "Оскар" (за ролі в картинах "Авіатор" і "Жасмин"), трьох "Золотих глобусів" і трьох премій BAFTA.

Руні Мара прославилася роллю Лісбет Саландер у фільмі "Дівчина з татуюванням дракона". Вона також зіграла в картинах "Кошмар на вулиці В'язів", "Соціальна мережа" та інших.

Зараз ви читаєте новину «З'явився офіційний трейлер фільму "Керол" з Кейт Бланшетт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі