четвер, 19 листопада 2015 19:10

"Зразковий самець 2" - ЛГБТ-спільнота закликала бойкотувати стрічку

"Зразковий самець 2" - ЛГБТ-спільнота закликала бойкотувати стрічку
Бенедикт Камбербетч Кадр з фільму "Зразковий самець 2"

Представники ЛГБТ-спільноти та їх прихильники розмістили в інтернеті петицію із закликом бойкотувати комедію Бена Стіллера "Зразковий самець 2". На думку його авторів, у фільмі є насмішка над андрогінами та трансгендерами.

Петиція з'явилася відразу після виходу трейлера картини, в якій, серед інших, з'явився Бенедикт Камбербетч, який виконав епізодичну роль - він зіграв модель-трансгендера. У ролику герой Стіллера запитує його: "Ви чоловік чи жінка? У вас хот-дог або булочка?" Персонаж Камбербетча відповідає: "Я все і відразу", та регоче.

"Трансгендер зображені глузливо. Якщо творці "Самця" хотіли показати модель-трансгендера або андрогіна, то варто було обрати когось іншого. Негативний образ, втілений Камбербетчем, схвалює шкідливі і небезпечні уявлення про меншість", - йдеться в петиції.

Головну роль у сіквелі "Зразкового самця" (Zoolander) зіграв Бен Стіллер. У фільмі також знялися Джастін Бібер, Оуен Вілсон, Пенелопа Крус, Каньє Вест, Кім Кардашьян, Наомі Кемпбелл, Кара Делевінь та інші. Фільм вийде в прокат 12 лютого 2016 року.

Оригінальна картина "Зразковий самець" з'явилася в 2001 році. Вона розповідає про поневіряння чоловіків у світі топ-моделей.

Зараз ви читаєте новину «"Зразковий самець 2" - ЛГБТ-спільнота закликала бойкотувати стрічку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі