субота, 23 квітня 2016 18:01

Жодна блондинка не постраждала: Brunettes Shoot Blondes виступили в столиці
6

Фото: Альона Лобанова

Поки ще доволі молодий, але вже успішний музичний колектив Brunettes Shoot Blondes ("Брюнетки стріляють блондинок"), подарував прихильникам великий сольний концерт в столиці.

На сцені київського клубу Bel'Etage 22 квітня гурт представив яскраве шоу з використанням графіки, анімації, світлових ефектів та сучасних 3D mapping технологій. Завжди стильні учасники колективу більше години тішили жіночу частину аудиторії своїм виглядом та музичними талантами. А чоловікам, які завітали на концерт, не давали сумувати спокусливі танцівниці та чарівні бек-вокалістки.

За словами фронтмену гурту Андрія Ковальова підготовка нової програми тривала кілька місяців.

"Цей концерт для нас дуже важливий, він повинен стати своєрідним показником того, як ми виросли за останній рік не тільки для слухачів, перш за все для самих себе", - зазначив він.

З перших хвилин концерту правильний настрій публіці забезпечив розігрів – перед господарями вечора на сцену вийшов німецький гурт NRT, який грає в стилі Electro-Wave Rock.

Самі ж Brunettes Shoot Blondes виконали як добре відомі хіти, так і кілька нових робіт, які музиканти планують записати найближчим часом.

"До цього вечора я чув лише 4 пісні, тому хотів подивитися, на що вони здатні. Я приємно вражений побаченим, навіть такого не очікував", - поділився враженнями від концерту киянин Максим.

Український музичний колектив був створений в 2010 році в Кривому Розі. Музиканти стали справжньою сенсацією на просторах інтернету, коли в 2014 році випустили вірусне відео "Knock Knock" - кліп зібрав мільйони переглядів на YouTube по всьому світу.

У 2015 році Brunettes Shoot Blondes випустили дебютний міні-альбом "Bittersweet", а цього року взяли участь в національному відборі на Євробачення та потрапили в фінал конкурсу з піснею "Every Monday".

Цього літа музикантів можна буде почути на великих європейських фестивалях Sziget і Colours of Ostrava.

Зараз ви читаєте новину «Жодна блондинка не постраждала: Brunettes Shoot Blondes виступили в столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі