вівторок, 13 січня 2015 14:26

З`явився другий трейлер нових "Месників"

З`явився другий трейлер нових "Месників"

Кіностудія Marvel опублікувала другий трейлер до фільму "Месники: Ера Альтрона", вихід якого заплановано на 1 травня 2015 року. Ролик розміщено на офіційному каналі компанії на YouTube.

Відео містить короткі фрагменти стрічки, показ яких супроводжує драматична музика. В кадрі з'являються основні герої майбутнього блокбастера: Перший месник (Кріс Еванс), Халк (Марк Руффало), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон), Залізна людина (Роберт Дауні-молодший) і Тор (Кріс Хемсворт).

В кінці грудня 2014 року компанія Fandango, найбільший в США продавець електронних квитків, назвала картину "Месники: Ера Альтрона" одним з трьох найбільш очікуваних фільмів 2015 року (два інших - "Зоряні війни: Пробудження сили" і "Голодні ігри: Сойка-переспівниця. Частина 2").

Режисером других "Месників" виступив Джосс Уідон, який працював над постановкою першого фільму. Сіквел, за словами його творців, поб'є рекорд Marvel за кількістю використаних спецефектів. У фільмі буде присутній більше трьох тисяч сцен, створених з використанням технологій комп'ютерної графіки. У виробництві мають допомогти закордонні студії.

Перший фільм "Месники" вийшов у широкий прокат в травні 2012 року. Блокбастер заробив понад 1,5 мільярдів доларів при бюджеті в 220 мільйонів, посівши третю сходинку у списку найкасовіших стрічок в історії.

Зараз ви читаєте новину «З`явився другий трейлер нових "Месників"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі