пʼятниця, 02 грудня 2011 16:11

З "Льодовикового періоду" зроблять виставу

З "Льодовикового періоду" зроблять виставу

Компанія 20th Century Fox працює над виставою, заснованою на подіях мультфільмів серії "Льодовиковий період", повідомляється на сайті The Wrap.

Передбачається, що прем'єрний показ постановки відбудеться на стадіоні "Уемблі" в Лондоні в листопаді 2012 року. Після цього буде організований світовий тур, який триватиме п'ять років. За цей час вистава буде показана в 30 країнах. У постановці з'являться всі основні персонажі мультфільмів (зокрема, мамонт Манфред, лінивець Сід і шаблезубий тигр Дієго). При цьому сюжет спектаклю не буде перетинатися з подіями кінострічок.

Серед інших в роботі над постановкою візьмуть участь фахівці, які раніше співпрацювали з Cirque du Soleil. Зокрема, режисером вистави призначений Гай Карон, який був художнім керівником Cirque du Soleil відразу після заснування трупи в 1984 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четвертий "Льодовиковий період" вийде через два роки в 3D

Найперший "Льодовиковий період" вийшов у прокат навесні 2002 року. Згідно з відомостями з сайту BoxOfficeMojo, стрічка зібрала в прокаті 383 мільйона доларів при бюджеті в 59 мільйонів доларів. За першим фільмом послідували два сиквела - в 2006 і 2009 роках. Сумарні збори всіх трьох серій досягли 1,9 мільярда доларів.

У липні 2012 року в прокат випустять четвертий "Льодовиковий період". Мультфільм вийде на екрани з підзаголовком "Континентальний дрейф".

Зараз ви читаєте новину «З "Льодовикового періоду" зроблять виставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі