четвер, 02 липня 2009 19:44

На прем"єрі "Льодовикового періоду" динозаврам домалювали роги
6

Колишня дружина нардепа-”бютівця”, адвоката Сергія Власенка  — Наталя Окунська прийшла на прем’єру стрічки в столичний кінотеатр ”Україна” разом із доньками Машею (ліворуч) та Поліною. Праворуч — подружка дівчаток
Фото: фото: Наталія ЧУБЕНКО
Телеведучий Костянтин Грубич любить ходити в кіно разом із сім’єю.   Біля нього доньки Ольга, Влада, дружина Світлана та син Ярослав
Племінниці власниці бутика ”SЧАSTIE” Юлії  Магдич найбільше сподобалося фотографуватися з хлопцем в костюмі щуробілки Скрета
Щуробілка Скрет, як і в попередніх серіях, ганяється за жолудем. У нього з’являється конкурент — щуробілка Скретті
Ласка Бак — новий герой мультфільму. Він полює на динозаврів у підземному світі

1 липня в столичному кінотеатрі "Україна" вперше показали мультфільм "Льодовиковий період-3: Ера динозаврів". Бюджет стрічки $90 млн. Українською її озвучили актори київських театрів Дмитро Вікулов, Лариса Руснак, Юрій Ребрик, Павло Скороходько, Володимир Канівець.

— Ох і жарко, — каже хлопець у костюмі білки Скрета. Із ним фотографується власниця бутику SЧАSTIE Юлія Магдич. Вона крутить у руках іграшкову білочку.

— Це моя, — забирає іграшку її супутниця. — Купила своїй доньці після перегляду першої частини мультфільму. Вона тиждень не випускала іграшку з рук, навіть спала з нею. Дуже хотіла прийти, та зараз відпочиває на морі. Як повернеться, подивимося мультик іще раз.

За годину до прем"єри в холі кінотеатру розігрують подарунки.

— Розмальовки з динозаврами треба розфарбувати так, щоби всі злякалися, — каже ведучий.

Танцівниця Ксенія Горб та актриса Катерина Кузнєцова разом домальовують драконам крила й чорні очі. Але приз — іграшкову білку Скрета — вручають 25-річному киянинові Олексію. Він обвів очі динозаврів червоним фломастером і домалював їм роги.

— Найбільше в цьому мультфільмі люблю прикольних мамонтів. Вони чекають на поповнення, — співачка 13-річна Марієтта п"є зі склянки апельсиновий сік. — Малою часто дивилася мультики "Ну, постривай!", про Вінні-Пуха, тепер більше подобаються зарубіжні. Люблю переглядати мультфільм "Король Лев". Усі пісні Елтона Джона з цього мультика співаю вдома.

Події третьої частини стрічки розгортаються у підземному світі динозаврів. Лінивець Сід викрадає три драконячих яйця, а мамонти Менні та Еллі з тигром Дієго вирушають на його пошуки. У фільмі з"явився новий герой — ласка Бак. Вона полює на динозаврів.

Бурундук Креш говорить голосом актора столичного театру "Вільна сцена" 25-річного Володимира Канівця.

— Погодився озвучувати цього персонажа, бо він своєю придуркуватістю схожий на мене, — каже "ГПУ". — За 2 години впорався з роботою. Над образом працював разом із режисером Костянтином Лінартовичем. Я хотів бурундукові додати якихось українських рис, зробив його енергійним і дуже смішним. Мій персонаж відрізняється від американського. Весь час сміється "ги-ги".

Телеведучий Костянтин Грубич, 40 років, дивився мультфільм разом із дружиною Світланою та трьома дітьми — Олею, Владою і Ярославом.

— На такі мультфільми гарно ходити всією сім"єю, — каже після сеансу. — Добре посміявся та відпочив. Дітям дуже подобається білка Скрет. Вразили яскраві декорації підземного світу. Анімація зараз швидше за інші види мистецтва вбирає в себе нові можливості техніки. І треба цим насолоджуватися.

Перший мультфільм "Льодовиковий період" вийшов 2002-го. У світовому прокаті зібрав $383,3 млн. Продовження стрічки 2006-го — $651,6 млн. Уже знімають четверту частину про пригоди героїв — розморожених мамонтів Менні та Еллі, тигра Дієго, лінивця Сіда і щуробілки Скрета у наш час.



Зараз ви читаєте новину «На прем"єрі "Льодовикового періоду" динозаврам домалювали роги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути