середа, 05 березня 2014 13:04

Воїни Світла "Ляпісів" б'ються на барикадах і кидають коктейлі Молотова - новий кліп

Воїни Світла "Ляпісів" б'ються на барикадах і кидають коктейлі Молотова - новий кліп

Учора білоруський гурт "Ляпис Трубецкой" презентував на своєму офіційному каналі You Tube кліп на пісню "Воїни Світла". Вона також увійшла в новий альбом "Матрьошка" музикантів, який вони презентували 1 березня. 

Раніше білоруський гурт поділився зі своїми слухачами новим відео на однойменну пісню "Матрьошка". Її вони презентували також на своємі каналі в You Yube. До зйомок залучили музикантів російського гурту "НОМ".

Матрьошки-гастарбайтери, матрьошки-козаки, матрьошки-священнослужителі і матрьошки-шахідки стали повноправними героями кліпу, як і живі актори. Матрьошки зробили зі ста фаненрних болванок. "Матрьошка" стала третім синглом (після пісень "Танк" і "Танцюй") з нового однойменного альбому "Ляпісів". У нову платівку 11 російськомовних треків.

1 березня "Ляпис Трубецкой" розпочне тур "Матрьошка". Уперше нова програма виконають на концерті у Воронежі. З 28-го березня по 13-е квітня гурт гастролюватиме по Україні. Відвідає Полтаву, Харків, Луганськ, Донецьк, Дніпропетровськ, Одесу, Хмельницький, Львів.

Зараз ви читаєте новину «Воїни Світла "Ляпісів" б'ються на барикадах і кидають коктейлі Молотова - новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі