понеділок, 04 липня 2016 12:54

Вокаліст гурту ТНМК написав книгу про супергероя

Вокаліст гурту ТНМК Олександр (Фоззі) Сидоренко написав книгу про українського супергероя - "Гупало Василь. П'ять з половиною пригод".

Казка вийшла у "Видавництві Старого Лева".

У центрі сюжету - пригоди друзів Василя Гупала, Левка Триндуна та Премудрої, що траплялись у містечках Київщини та Полтавщини.

"Наші супергерої ходять тією ж самою землею, що і ми з вами. Хто знає, може ви навіть їли смородину з того ж самого куща, що і Гупало Василь колись. І хто зна, може ця історія підштовхне вас до відкриття власної суперсили", - каже художник-мультиплікатор Сашко Даниленко, який створив ілюстрації до цієї книжки. Він відомий своїми відеороботами для гуртів ДахаБраха, ТНМК, Kwoon та інших. Зараз живе і працює у Нью-Йорку.

  Ілюстратор Сашко Даниленко працює над малюнками до книги
Ілюстратор Сашко Даниленко працює над малюнками до книги

Головний герой книги - Василь Гупало – уже знайомий українській публіці. У ТНМК є однойменна пісня і кліп. Рік тому гурт запустив лінію одягу із зображенням цього супергероя, у продажу можна знайти й паперові конструктори з Гупалом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Андрієнко розповів про роботу над мультфільмом "Микита Кожум'яка"

Зараз ви читаєте новину «Вокаліст гурту ТНМК написав книгу про супергероя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі