середа, 13 квітня 2016 23:54

Вистава "Мила моя" змусить задуматися про своє життя
7

Комедія "МИЛА МОЯ" за участю Олесі ЖЕЛЕЗНЯК, Тетяни КРАВЧЕНКО, Андрія ЛЕОНОВА
Життєствердна, світла, добра і зворушлива вистава "Мила моя" чекає всіх без винятку: жінок і чоловіків, дорослих і молодь! Динамічна і легка, вона розповість про найголовніше – про любов, надії, про важливість випадкових зустрічей.

Погодьтеся, кожен з нас чекає в житті якогось знаку або шансу, і втратити його – недозволена розкіш! А тепер уявіть себе на місці звичайної, працьовитої і чесної, але не надто щасливої жінки, у якої серед суєти і сірості буднів з'явилася можливість кардинально змінити своє життя! Правда, ця сама можливість якась незвичайна, навіть безглузда й екстравагантна, втім, це тільки підсилює інтерес і більше інтригує! Саме про неї і піде мова в постановці "Мила моя", яка у кожного викличе посмішку, зарядить енергією і змусить задуматися про своє життя.

Стрімкий вир подій, в який потрапляють герої вистави, обов'язково захопить публіку, тим більше, що на сцені чудові артисти: Олеся Железняк, яка грає разом зі своїм чоловіком - Спартаком Сумченко, а також син легендарного Євгенія Леонова - Андрій Леонов, Тетяна Кравченко, Дар'я Михайличенко, Сергій Колесников, Андрій Бутін! Чудовий злагоджений дует Олесі Железняк і Тетяни Кравченко відомий глядачеві за серіалом "Свати". Головну чоловічу роль грає Андрій Леонов - зірка серіалу "Татусеві дочки".

2 години і 15 хвилин неймовірно смішної, зворушливої і світлої історії про безмежні можливості Жінки, про невгамовне бажання любити і бути коханою і про те, що кожному з нас, незважаючи ні на що, завжди дається шанс отримати від життєвої лотереї свій щасливий квиток.

25 травня19:00, МЦКМ (Жовтневий Палац)

Зараз ви читаєте новину «Вистава "Мила моя" змусить задуматися про своє життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі