понеділок, 07 листопада 2016 17:30

Вийшов трейлер фільму про воїнів УПА

Вийшов трейлер фільму про воїнів УПА

Вийшов трейлер фільму "Жива" українського режисера Тараса Химича.

Події розгортаються в 50-х роках минулого століття в Карпатах. Міністерство держбезпеки Радянського Союзу робить усе, щоб повністю підпорядкувати місцеве населення. Головні вороги непроханих гостей – воїни УПА. У центрі протистояння опиняється дівчина Анна, яку зіграла акторка Ольга Комановська. Їй сняться віщі сни. Може передбачити майбутнє.

Історична драма "Жива" побудована на реальних подіях. Режисер і сценарист картини Тарас Химич почув цю історію від 91-річної Ганни Попович. Жінка брала активну участь у роботі над фільмом. Усі зйомки відбувалися в Горганах – тій частини Карпат, де й сталися події. Сцени допитів знімали в Національному музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів - колишній в'язниці у Львові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм про УПА Тараса Химича виклали на YouTube

У фільмі знімалися Ростислав Держипільський, Юрій Хвостенко, Володимир Правосудов, Володимир Климук. Всеукраїнська прем'єра відбудеться 24 листопада у Києві, Львові, Одесі, Харкові та Сумах.

До кінця року майже кожні вихідні виходитиме на широкі екрани українська стрічка.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер фільму про воїнів УПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі