понеділок, 18 травня 2015 10:58

Вийшов тізер нового фільму про Стіва Джобса

Вийшов тізер нового фільму про Стіва Джобса

Кінокомпанія Universal Pictures опублікувала перший тизер-трейлер нового біографічного фільму про сооснователе Apple Стіва Джобса. Хвилинний ролик, розміщений на YouTube.

У відео з'являється виконавець головної ролі Майкл Фассбендер, а також Кейт Вінслет, Сет Роген і Джефф Деніелс. Автори тизера показали епізод, в якому Стів Джобс презентує новий продукт своєї компанії перед аудиторією.

Режисером картини виступив Денні Бойл ("На голці", "Мільйонер з нетрів"), сценаристом — Аарон Соркін ("Соціальна мережа", "Людина, яка змінила все"). Відомо, що в центрі сюжету буде життя засновника Apple в періоди, що передували виходу того чи іншого продукту, наприклад, комп'ютерів Macintosh або пристрою iPad. Зйомки почалися в січні 2015 року. Дата релізу поки не уточнюється.

У листопаді 2014 року компанія Sony Pictures відмовилася працювати над стрічкою, після чого вона перейшла в руки Universal. Крім того, багато акторів, запрошених для зйомок у фільмі, відкинули пропозицію. Серед них Наталі Портман, Леонардо Ді Капріо і Крістіан Бейл. Режисер Девід Фінчер теж пішов з проекту, не домовившись з продюсерами про розмір гонорару.

Біографія Джобса екранізується не в перший раз. У 2013 році вийшов фільм "Джобс: Імперія спокуси", головну роль в якому виконав Ештон Катчер. Однак стрічка не здобула позитивних відгуків критиків і глядачів, заробивши в прокаті лише 35 мільйонів доларів при бюджеті 12 мільйонів.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов тізер нового фільму про Стіва Джобса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі