вівторок, 29 липня 2014 13:08

Вийшов перший трейлер третього "Хоббіта"

Вийшов перший трейлер третього "Хоббіта"

Кінокомпанія Warner Bros. опублікувала перший тізер-трейлер фільму "Хоббіт: Битва п'яти воїнств", вихід якого в США запланований на 17 грудня 2014 року. Стрічку поставив режисер Пітер Джексон, який також працював над трилогією "Володар кілець" і двома першими стрічками трилогії "Хоббіт". Головну роль в новому фільмі знову виконав британський актор Мартін Фріман.

У третій картині трилогії події відбуваються в королівстві Еребор після того, як гноми розбудили дракона Смауга. Головному героєві і союзникам доведеться битися з численною армією орків. "З настанням темряви гноми, ельфи і люди повинні вирішити - об'єднатися або померти. Більбо починає боротися за своє життя і життя своїх друзів в епічній битві П'яти воїнств. Майбутнє Середзем'я висить на волосині", - йдеться в синопсисі  до фільму.

Трилогія "Хоббіт" вважається приквелом "Володаря кілець". Перший фільм "Хоббіт: Несподівана подорож" вийшов в грудні 2012 року, другий - "Хоббіт: Пустка Смауга" - через рік. Серія є екранізацією книги Джона Толкіна "Хоббіт, або Туди і назад".

Зараз ви читаєте новину «Вийшов перший трейлер третього "Хоббіта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі