пʼятниця, 17 жовтня 2014 13:40

Вийшов новий трейлер "Незломленого" Анджеліни Джолі

Вийшов новий трейлер "Незломленого" Анджеліни Джолі

Другий офіційний трейлер нового фільму Анджеліни Джолі "Незломлений" опублікований на офіційному каналі компанії Universal Pictures на YouTube. Стрічка вийде в прокат 25 грудня 2014 року.

Головну роль у стрічці виконав британський актор Джек о'коннелл. Сценарій написали Ітан і Джоел Коени. Драма стане другою роботою Джолі в якості режисера. Вона заснована на книзі американської письменниці Лаури Хилленбранд "Незломлений: Історія виживання, стійкості і спокути під час Другої світової війни". У центрі сюжету - розповідь про життя реального олімпійського бігуна Луї Замперіні, який у 1941 році пішов на війну в лавах ВПС США.

З біографії Замперіні випливає, що в квітні 1942 року під час однієї з військових операцій літак, на борту якого він перебував, впав у Тихий океан. Вісім з одинадцяти членів екіпажу загинули. Замперіні та ще двоє військовослужбовців дрейфували на плоту кілька тижнів. На 33-й день один із врятованих помер. Після 47 днів дрейфу двоє потрапили в полон до японців. Замперіні перебував у полоні до завершення Другої світової війни.

Анджеліна Джолі дебютувала в якості режисера в 2011 році з драмою "В краю крові і меду" ("In the Land of Blood and Honey"), що розповідає про взаємини боснійської мусульманки і серба.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов новий трейлер "Незломленого" Анджеліни Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі