понеділок, 22 серпня 2011 16:28

Вийшла друком "Українська поетична камасутра" з віршами Винничука та Лазуткіна

Вийшла друком "Українська поетична камасутра" з віршами Винничука та Лазуткіна

Форумі видавців у Львові презентують "Українську поетичну камасутру". Книжка вийшла друком у видавництві братів Капранових "Зелений пес".

"З братами Капрановими робили вечори іронічної поезії. Потім подумали, а чого б і не еротичної? У сучасній літературі еротичних віршів пишуть багато. На минулорічній книжковій виставці "Медвин" ми провели ніч еротичної поезії. Усім сподобались емоційні та палкі поети, а Івана Малковича такого ніхто не бачив. Тоді подумали про книжку, щоб ніч еротичної поезії могла тривати в будь-який час доби", - розповів Gazeta.ua упорядник збірки Сергій Пантюк.

У збірці є різні вірші: від опису дрижання рук до дуже відвертих речей.

"Найвідвертіші поезії у еротомана Юрія Винничука та Лесі Мудрак. Вона експерт у цих питаннях, захистила кандидатську дисертацію з еротичної поезії в українській літературі", - продовжив він.

До збірки еротичної поезії увійшли вірші Юрія Винничука, Мар'яни Савки, Михайла Карпового, Дмитра Лазуткіна й інших українських поетів.

"Мої вірші більш за енергетикою еротичні, аніж словами. Соромітного там нема, чуттєвість і ніжність. А титул секс-символа української сучасної літератури отримав на Форумі видавців у Львові. Тоді читачки заповнювали анкети, де їм пропонували вибрати з-поміж десяти прізвищ поетів та письменників", - зазначив поет Дмитро Лазуткін.

Книжку проілюструвала художниця Тетяна Шевченко своїм циклом робіт "Українська камасутра".

Зараз ви читаєте новину «Вийшла друком "Українська поетична камасутра" з віршами Винничука та Лазуткіна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі