понеділок, 02 липня 2012 13:38

Відеоуроки на Youtube вчать малювати козаків та відьом за 10 хвилин

  Ілюстратор супроводжує урок цікавими історіями
Ілюстратор супроводжує урок цікавими історіями

Веде відео-уроки український ілюстратор Святослав Пащук. У першому ролику він малює козака-характерника.

Художник на камеру поступово створює козака олівцем. Святослав Пащук розповів, що малював його 7-8 годин. Відео при монтуванні ролику пришвидшили та наклали звук. Сам урок триває 10 хвилин.

"Якби ми показували, як усе малюється в реалтаймі, то глядач би заснув," - каже Святослав. - "Творчість - процес повільний".

У відео-уроку він розповідає не лише про процес зйомки, але й невеличку історію козаків та їх побуту. "Хочемо підштовхнути молодь до українських традицій," - говорить ілюстратор. - Уроки дають поштовх до поглиблення своїх знань з історії та мистецтва".

Перш за все уроки розраховані на аудиторію, яка має загальні базові знання з образотворчого мистецтва. "Ми не вчимо людей, як тримати олівця," - каже режисер відео Андрій Приймаченко, - можливо, згодом зробимо кілька роликів про елементарні правила малювання".

Хлопці планують усі ролики робити на патріотичну тематику. Другий відео-урок вже відзнятий. У ньому зображені українські відьми. Нині до відео-уроку готують текст та музику.

Зараз ви читаєте новину «Відеоуроки на Youtube вчать малювати козаків та відьом за 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі