четвер, 06 грудня 2012 01:52

Видавництво "Книжники" випустили понад 40 нових книг

Видавництво "Книжники" випустили понад 40 нових книг
ФОТО: korysne.co.ua

Єврейські видавництва традиційно взяли активну участь у XIV Міжнародному ярмарку інтелектуальної літератури Non / fiction, що проходила в московському Центральному будинку художника.

Великий стенд видавництва "Книжники" був помітний здалеку. Відвідувачі могли побачити книги декількох серій, що випускаються видавництвом "Книжник", серед яких було багато новинок.

Як розповів Агентству єврейських новин головний редактор видавництва Борух Горін, в цьому році було випущено понад 40 нових книг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дітям гратимуть рок та вчитимуть їх фінської — відкрився "Книжковий Арсенал"

Найбільшою популярністю у покупців користуються твори Мєїра Шалева, книга Оксани Алексєєвої, присвячені кошерному меню і роман "Бердичів" Фрідріха Горенштейна.

Свій стенд на ярмарку був у видавництва "Гешарім / Мости культури". У рамках ярмарку видавництво провело презентацію кількох своїх новинок, найбільший інтерес з яких викликала книга екс-посла Ізраїлю в Росії Алізе Шенар "Возлюблені і ненависні: Жінка в Єврейській культурі від Біблії до наших днів".

Був на Non / fiction і стенд Ізраїльського культурного центру.

Крім того, в рамках ярмарку пройшов ряд культурних заходів.

Зараз ви читаєте новину «Видавництво "Книжники" випустили понад 40 нових книг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі