понеділок, 16 грудня 2013 09:18

Видадуть кілька десятків рідкісних записів The Beatles

Видадуть кілька десятків рідкісних записів The Beatles
The Beatles. Фото: AP

Звукозаписна компанія Apple Records випустить збірку з 59 записів The Beatles, які раніше не видавалися. Записи будуть доступні в цифровому вигляді у вівторок, 17 грудня. За даними The Guardian, в добірку, зокрема, увійдуть кілька версій пісень "She Loves You" і "A Taste of Honey".

В основному записи є демо-версіями пісень або живими виступами The Beatles на BBC Radio, а також дублями, що не ввійшли в фінальні версії альбомів. Двоє з пісень були написані музикантами The Beatles для інших груп: "Bad To Me", яку виконував колектив Billy J Kramer and the Dakotas, і "I'm In Love" групи Merseybeat.

Більшість "живих" записів, які увійшли до збірки, датовані 1963-м роком, коли група почала ставати відомою в усьому світі. Записи були відомі і раніше серед шанувальників The Beatles, проте циркулювали лише у вигляді бутлегів і ніколи не видавалися офіційно.

Зараз ви читаєте новину «Видадуть кілька десятків рідкісних записів The Beatles». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі