пʼятниця, 14 червня 2013 09:12

В українському прокаті лідирує фільм про військових астронавтів з Віллом Смітом та його 14-річним сином

В українському прокаті лідирує фільм про військових астронавтів з Віллом Смітом та його 14-річним сином

За даними касових зборів цього тижня в Україні лідирує науково-фантастичний фільм "Після нашої ери", головні ролі в якому зіграли Вілл Сміт і його 14-річний син Джейден.

За підсумками дебютного вікенду картина заробила близько 1 мільйона доларів.

У центрі сюжету цієї антиутопії – батько і син на прізвище Рейдж. Вони військові астронавти, котрі в результаті аварії на космічному кораблі потрапляють на дивну планету Земля. На ній вже дуже давно не живе жодної людини. Батько отримує тяжкі поранення в результаті катастрофи, тож синові самому доводиться рятувати і себе і батька від диких звірів, які полюють на людей. Для цього хлопцю доведеться проявити увесь свій талант і випробувати свою хоробрість.

Другу та третю сходинки за касовими зборами займають комедія "Похмілля: Частина 3" та мультфільм "Епік". Загальні збори десяти найбільш касових фільмів вікенду в Україні склали $ 1,7 млн.

Зараз ви читаєте новину «В українському прокаті лідирує фільм про військових астронавтів з Віллом Смітом та його 14-річним сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі