понеділок, 22 лютого 2016 15:43

В перемозі Джамали російський чиновник побачив "черговий удар по Росії"

В перемозі Джамали російський чиновник побачив "черговий удар по Росії"
Фото: nv.ua

На національному відборі на пісенний конкурс "Євробачення" для Джамали штучно накрутили голоси, щоб "зайвий раз вдарити по Росії".

Про це заявив перший заступник голови комітету Держдуми з інформаційної політики Вадим Дєньгін.

"Дивний вибір. Я впевнений, що там голоси накрутили спеціально, щоб зайвий раз вдарити по Росії", - зауважив Дєньгін. За його словами, схвалення композиції доводить політизованість самого конкурсу.

Про політичний підтекст у пісні "1944" української співачки заявив і відомий музичний критик Артемій Троїцький.

"Звичайно, ситуація в Європі зараз вкрай політизована і напружена, але, мені здається, цю пісню можуть і не допустити на конкурс організатори Євробачення, так як вони завжди наполягали на тому, що конкурс не політизується. Євробачення зовсім не про музику, а швидше про спорт, а спорт, як відомо, поза політикою ", - сказав Троїцький.

Нагадаємо, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що проти української співачки Джамали у російських ЗМІ, а також в підконтрольних Москві ЗМІ на територіях інших держав розв'язана справжня психологічна війна, спрямована на приниження співачки.

Зараз ви читаєте новину «В перемозі Джамали російський чиновник побачив "черговий удар по Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі