пʼятниця, 06 лютого 2015 13:47

В музеях Нью-Йорка заборонили використовувати "палиці для селфі"

В музеях Нью-Йорка заборонили використовувати "палиці для селфі"
Фото: Global Look Press

У деяких великих музеях Нью-Йорка заборонила використання так званих "палиць для селфі" - спеціальних моноподів для мобільних пристроїв, що дозволяють відсунути смартфон на достатню відстань для гарного автопортрета, повідомляє CBS New York, відзначаючи, що деякі люди не розлучаються з ними.

Відвідувачі музеїв розповіли телеканалу, що модний пристрій дозволяє зробити гарні знімки, проте музейні працівники стверджують, що моноподи представляють реальну загрозу як для власників галерей, так і для предметів мистецтва. Вони відзначають, що вже були випадки, коли "селфіманії" зачіпали експонати смартфонами на палицях.

Багато музеїв у США вже заборонили використовувати "палиці для селфи". У Нью-Йорку це Музей сучасного мистецтва, Музей дизайну Купер-Хьюітт і Смітсонівський музей дизайну. Можливість введення заборони розглядає також Метрополітен-музей.

Зараз ви читаєте новину «В музеях Нью-Йорка заборонили використовувати "палиці для селфі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі