пʼятниця, 06 лютого 2015 12:35

В мережу потрапив оригінальний начерк сюжету "Гри престолів"
3

Мережа книжкових магазинів Waterstones з дозволу видавництва HarperCollins у своєму твіттері опублікувала лист письменника Джорджа Мартіна від 1993 року, в якому він ділиться деталями запланованої серії книг, повідомляє Variety.

Пізніше твіт був видалений, однак копія листа збереглася на фанатських сайтах.

Першу книгу серії під назвою "Гра престолів" Джордж Мартін випустив у 1996 році, зараз опубліковано п'ять томів. Виходячи з листа до видавця, багато планів на книгу Джордж Мартін не став реалізовувати.

Так, Санса Старк мала вийти заміж за Джоффрі Баратеона і народити йому спадкоємця. Джон Сноу і Арья Старк, брат і сестра по батькові,мали закохатися один в одного, романтичні почуття до Ар'ї відчував і Тіріон Ланістер. Дейенеріс Таргаріен вторглася в Вестерос набагато раніше, ніж у підсумковому сюжеті - відразу ж після того, як убила свого чоловіка.

Також Мартін розповідає, кого планує залишити в живих у фіналі серії - це Дейенеріс, Арья, Джон Сноу, Бран Старк і Тіріон. Залишаться вони живими до кінця книги в її поточному варіанті, зараз невідомо.

Зараз ви читаєте новину «В мережу потрапив оригінальний начерк сюжету "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі