вівторок, 05 листопада 2013 11:10

У Києві покажуть екстремально коротке кіно
9

Кукурудзяне шоу
Нечулий безхатько
Музичне перевтілення
Страх
FEJL40

Цього тижня вдруге стартує фестиваль "100 фільмів за 100 хвилин". 7, 8 та 9 листопада у Києві покажуть екстремально коротке кіно.

Це нові короткометражні роботи, які так само мають героїв та саспенс, але які обмежені хронометражем. Фільми тривають всього одну хвилину. Програма заходу не обмежується окремими жанрами стрічок, і на екрані можна буде побачити окрім ігрових та анімаційних стрічок, документальні та експериментальні.

Окрім того у програмі багато фільмів пов'язаних з відомими особистостями світу кіно. Відомий американський актор Джон Малкович, який нещодавно відвідував Україну, демонструє глядачам різні стани після вживання наркотичних речовин. Будуть стрічки присвячені Альфреду Хічкоку, Стенлі Кубрику, Майклу Джексону та Даррену Арановскі. Серед стрічок є номінанти на премію "Оскар", переможці численних міжнародних кінофестивалів та стрічки іменитих аніматорів та режисерів з усього світу. Доречі, буде у програмі і фільм наймолодшого учасника фестивалю - 6-ти річної дівчинки Жені.

Покази відбуватимуться у кінотеатрі "Кінопанорама" о 20:30. Цього ж року кращу українську та іноземну стрічку зможе обирати глядач з усієї України. Голосувати можна буде на інтернет сторінці фестивалю. Впродовж листопаду фестиваль завітає до інших українських міст: Львів, Ужгород, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк.

100 films in 100 minutes 2013/ TRAILER from KISFF on Vimeo.

Зараз ви читаєте новину «У Києві покажуть екстремально коротке кіно ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі