пʼятниця, 28 листопада 2014 18:30

В Автокінотеатрі покажуть три культові стрічки
3

Автокінотеатр артхаусного кіно запрошує всіх бажаючих на безкоштовні кінопокази просто неба. У нас можна дивитися фільми прямо за кермом – треба лише налаштувати радіоприймач на певну FM-хвилю. В нашому репертуарі – культові стрічки та експериментальне кіно у жанрах від соціальної драми до кримінальної комедії. Ми транслюємо фільми на найбільшому LED-екрані в Україні на парковці торгової галереї "Атмосфера". Кінопокази починаються кожної п'ятниці, суботи та неділі о 20:00.

Безкоштовний показ фільму "Дівчина з татуюванням дракона" (28 листопада, 20:00 парковка ТРЦ "Атмосфера", Столичне шосе, 103)

У п'ятницю, 28 листопада, в Автокінотеатрі артхаусного кіно пройде безкоштовний показ фільму шведського режисера Нільса Ардена Оплева "Дівчина з татуюванням дракона" (екранізація першого роману трилогії Стіга Ларссона "Міленіум"). Фільм розповідає про Мікаеля Блумквіста — талановитого журналіста, який вірою і правдою намагається добитися справедливості в найскандальніших справах. У своїй роботі він зазнає фіаско і змушений відбути покарання у місцях позбавлення волі. Згодом впливова людина Хенрік Вангер доручає йому розслідувати справу його племінниці, яка 40 років тому таємничо зникла з маєтку Вангерів. Мікаель спочатку не вірить в успіх, але у ході розслідування викриває заплутану і жахливу історію, пов'язану з сімейством Вангерів. У цьому журналістові допомагає неформальна особа Лісбет Саландер, що славиться не лише незаурядним розумом, фотографічною пам'яттю, а й чудовими хакерськими здібностями.

Безкоштовний показ фільму "Дівчина, яка грала з вогнем" (29 листопада, 20:00 парковка ТРЦ "Атмосфера", Столичне шосе, 103)

У суботу, 29 листопада, в Автокінотеатрі артхаусного кіно пройде безкоштовний показ фільму шведського режисера Даніеля Альфредсона "Дівчина, яка грала з вогнем". Екранізація другого роману трилогії "Міленіум" Стіга Ларссона. У фільмі, дія якого відбувається через рік після розслідування справи сімейства Вангерів, на перший план виходить Лісбет Саландер, яку підозрюють у серії вбивств; також розкриваються подробиці її походження.

Безкоштовний показ фільму "Дівчина, яка підривала повітряні замки" (30 листопада, 20:00 парковка ТРЦ "Атмосфера", Столичне шосе, 103

У неділю, 30 листопада, в Автокінотеатрі артхаусного кіно пройде безкоштовний показ фільму "Дівчина, яка підривала повітряні замки". Екранізація третього роману трилогії "Міленіум" Стіга Ларссона. Фільм є продовженням другої частини і розповідає про підготовку до суду над Лісбет, про сам суд, а також про його наслідки.

 

Зараз ви читаєте новину «В Автокінотеатрі покажуть три культові стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі