Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2013 11:44

Усі найкращі фільми "Оскару" кіноман змонтував у ролик на 4 хвилини

Автор: Фото: moss.fm
  Постер дизайнера Оллі Мосса
Постер дизайнера Оллі Мосса

Інтернет-користувач Нельсон Карвахаль створив відеоролик, в якому присутні кадри фільмів, визнані кращими американською Кіноакадемією. У чотирихвилинний ролик увійшли фрагменти усіх картин-переможців, починаючи з "Крил", які отримали "Оскара" в 1928 році, закінчуючи "Артистом", який заслужив золоту статуетку в 2012-му.

Відео приурочено до ювілею премії "Оскар" - церемонія вручення кінонагороди відбудеться 24 лютого в 85-й раз. У ролику звучить трек "November" кінокомпозитора Макса Ріхтера. Під цю музику змінюються кадри 84 фільмів, включаючи заплакане обличчя Інгрід Бергман з "Касабланки" і Джулі Ендрюс, яка зіграла Марію фон Трапп в мюзиклі "Звуки музики".

Закінчується ролик фрагментами з дев'яти фільмів-номінантів 2013-го року. Це "Любов" Міхаеля Ханеке, "Операція "Арго" Бена Аффлека, "Знедолені" Тома Хупера, "Джанго звільнений" Квентіна Тарантіно, "Мій хлопець - псих" Девіда О. Расселла, "Мета номер один" Кетрін Бігелоу і "Звірі дикого півдня" Бена Зайтліна.

Нельсон надихнувся офіційним постером премії Кіноакадемії 2013 року, в якому також підкреслили ювілейний пафос 85-й церемонії вручення "Оскарів". На ньому дизайнер Оллі Мосс, який співпрацює з журналом "Empire" і деякими кіностудіями, зобразив 84 статуетки, що нагадують головних героїв тих фільмів, які ставали кращими протягом історії премії.

За словами Мосса, завдання стилізувати статуетки під 84 персонажів було найважчим в його житті. Плакат Мосса - перший в історії премії, в якому гумористично обіграли статуетки. Зазвичай на постерах для "Оскара" його головний символ - золота фігурка лицаря в стилі ар-деко - зображуається більш помпезно. Виняток міг скласти хіба що плакат до 82-ої церемонії, що відбулася в 2010 році, на якому ведучі Алек Болдуін і Стів Мартін були зображені сидячими на плечах у золотої людини.

Ювілейна церемонія має кілька власних рекордів: за звання кращої акторки змагатимуться наймолодша і найстарша актриси в історії "Оскара" (Це Квенжане Уолліс і Еммануель Ріва), а ведучий церемонії Сет Макфарлейн буде першою за 40 років людиною, яка виконуватиме роль конферансьє, будучи номінантом на нагороду.

/media/video/483877/1_483877.mp4

Зараз ви читаєте новину «Усі найкращі фільми "Оскару" кіноман змонтував у ролик на 4 хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі