пʼятниця, 01 лютого 2013 04:01

"Дісней" виклав у мережу мультфільм, який претендує на "Оскар"

"Дісней" виклав у мережу мультфільм, який претендує на "Оскар"
Кадр з мультфільму "Паперовий роман"

Компанія Діснея виклала повну версію короткометражного мультфільму "Паперовий роман" (оригінальна назва - "Paperman") на YouTube.

Мультфільм, хронометраж якого складає близько шести хвилин, демонструвався у кінотеатрах перед повнометражною стрічкою "Ральф" ("Wreck-It Ralph"), яка вийшла у прокат восени 2012 року.

"Паперовий роман" створений за допомогою нової технології, що дозволяє поєднувати мальовані 2D-елементи з тривимірною комп'ютерною графікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше з 1977-го Барбра Стрейзанд співатиме на церемонії "Оскар"

Зараз "Паперовий роман" є претендентом на "Оскар" у номінації "Найращий короткометражний анімаційний фільм". Конкуренцію йому складають "Адам та його собака" ("Adam and Dog"), "Свіжий авокадо" ("Fresh Guacamole"), "Шкереберть" ("Head over Heels") і "Сімпсони: Найдовший догляд" ("The Longest Daycare").

Повнометражний мультфільм "Ральф" також є номінантом на нагороду Американської кіноакадемії. Лауреати "Оскара" будуть названі у Лос-Анджелесі 24 лютого 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «"Дісней" виклав у мережу мультфільм, який претендує на "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі