середа, 15 травня 2013 00:22

Українська співачка Огневич пройшла до фіналу Євробачення-2013

Українська співачка Огневич пройшла до фіналу Євробачення-2013
Злата Огневич. Фото: www.ex.ua

Українська співачка Злата Огневич пройшла до фіналу 58-го міжнародного конкурсу "Євробачення-2013". У вівторок 14 травня у шведській Мальмі відбувся перший півфінал. Разом з українкою до фіналу потрапили учасники від Молдови, Литви, Ірландії, Естонії, Білорусі, Данії, Росії, Бельгії та Голландії.

Огневич представляє Україну на цьому конкурсі з піснею Gravity. Шоу було представлено в стилі фентезі і, за словами самої виконавиці, повинно занурювати глядачів в атмосферу казки.

Автором номера Огневич виступив відомий український режисер Максим Литвинов, який поставив низку масштабних телевізійних шоу-проектів, серед яких, "X Фактор" та "Танці з зірками". Також в якості бек-вокаліста у виступі українки взяв участь відомий джазовий виконавець Клівленд Уоткісс.

Раніше авторитетна букмекерська контора William Hill оцінила шанси на перемогу Злати Огневич як вельми високі. Українка входить до трійки найбільш ймовірних переможців конкурсу.

Другий півфінал Євробачення відбудеться в четвер, 16 травня, фінал — у суботу, 18 травня.

Зараз ви читаєте новину «Українська співачка Огневич пройшла до фіналу Євробачення-2013». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі