вівторок, 14 травня 2013 04:48

Експерт назвав Злату Огневич найгарнішою учасницею "Євробачення-2013"

Експерт назвав Злату Огневич найгарнішою учасницею "Євробачення-2013"
Фото: dosugua.com

Відомий модельєр, заслужений діяч мистецтв Азербайджану Фахрі Халафова представила, на її погляд, найкрасивіших і найстильніших учасниць "Євробачення-2013". Як повідомляють азербайджанські ЗМІ, рейтинг складався за опублікованими фотографіями у ЗМІ.

Так, перше місце рейтингу посіла українка Злата Огневич. За словами експерта, "фотографії учасниці відображають її природну красу і чарівність".

Друге  місце дісталося Олені Ланській з Білорусі. "Її чарівна усмішка і постава, характеризує її як впевнену в собі жінку, можливо, це допоможе їй здобути високе місце на конкурсі", — зазначає модельєр.

На третьому місці — Альона Мунтяну (Молдова). "У ній відчувається дух змагання, прагнення до перемоги і хороша спортивна підготовка, що є важливим чинником", — пише експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огневич - у трійці фаворитів "Євробачення-2013"

Четверте місце дісталося Деспіні Олімп (Кіпр), бо вона "красива і впевнена в собі"; П'яте місце — у Софо Геловані (Грузія). "Скромність і прихильність національним традиціям в одязі я завжди ціную високо і оцінюю позитивно", - написала модельєрка.

На шостому місці опинилася Маргарет Бергер (Норвегія), оскільки "в ній багато шарму і вона стильно одягнена"; сьому сходинку за "своєрідну зовнішність і бронзову засмагу" посіла Ніна Жижич (Чорногорія). Восьме місце зайняла "елегантна" Еліца Тодорова (Болгарія), дев'яте місце дісталося "юній і завзятій" Крісті Сіегфрідс (Фінляндія), а на десятій позиції опинилася "сонячна й екстравагантна блондинка" Наталі Орлер (Німеччина).

Нагадаємо, 12 травня, у шведському Мальме відбулося офіційне відкриття 58-го міжнародного конкурсу "Євробачення-2013". Всього в конкурсі візьмуть участь 39 країн, у фіналі виступлять 26 виконавців. Під час півфіналів, які відбудуться 14 і 16 травня, буде визначена двадцятка фіналістів. Крім того, щороку у фінал автоматично проходять учасники, які представляють країни Великої п'ятірки — Німеччину, Іспанію, Великобританію, Францію та Італію. Також 18 травня на сцену Malmo Arena вийде виконавиця з країни-господарки конкурсу — Швеції.

Зараз ви читаєте новину «Експерт назвав Злату Огневич найгарнішою учасницею "Євробачення-2013"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі