пʼятниця, 08 лютого 2013 22:23

У Тернополі відкрили міжнародну виставку добра
8

Фото: Фото: Олена ДЗІК

70 фотографій, що відображають тему добра, відкрили в Українському домі "Перемога" у Тернополі.

Свої роботи на міжнародну виставку "Добро спасе світ" передали 15 фотохудожників не лише з України, а й із Молдови, Казахстану та Росії.

Проект показують уперше у Західній Україні. У Тернополі його презентувала учасниця експозиції та її ідейний організатор Марія Гуска.

"Виставка стала віддзеркаленням проекту "Я вибираю доброзичливість". Наголос саме на добро. Бо доброта врятує світ", - наголосила Марія Гуска Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві відкрили унікальну виставку робіт репресованого художника Івана Падалки

В експозиції представлені фотографії різних людей та фото природи. На багатьох роботах надруковані не просто назви, дані автором, а ще й відомі вислови, що можуть стати життєвим кредо. Наприклад, "Щасливий той, хто робить щасливими інших" або "Життєрадісне серце творить своє власне голубе небо".

"Такі життєві кредо на фото є лише на нашій виставці, - зауважила організаторка. – У кожному місті, де ми проводимо виставку, підходять люди і пропонують свої роботи додати. У нас представлені різні фотографи – і професіонали, й аматори. Ті, у кого не мовчить серце. Використаний лише один підхід - ніколи не опиратися на важкі сторони свого життя, на втрати. Не думати про це довго. Не повинно бути нічого важкого і проблемного у цих фотографіях", - пояснила жінка.

Виставку вже показували у Москві, Кишиневі, Ужгороді та Одесі.

У Тернополі вона діятиме до 17 лютого. Вхід безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі відкрили міжнародну виставку добра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі