вівторок, 30 червня 2015 16:04

У нових екранізаціях коміксів Marvel з'являться геї та лесбійки

У нових екранізаціях коміксів Marvel з'являться геї та лесбійки

У майбутніх екранізаціях коміксів Marvel з'являться представники ЛГБТ-спільноти. Про це заявив глава компанії Кевін Файгі на прес-конференції, присвяченій виходу фільму "Людина-мураха". Він зазначив, що збільшення кількості персонажів з нетрадиційною сексуальною орієнтацією в коміксах неминуче вплине і на кіноверсії. Слова Файгі наводить видання Collider.

"Чи будуть вони (гомосексуалісти) в майбутніх фільмах? У найближчі десять років? Так, звичайно. Я думаю, будуть", — відповів він на питання одного з журналістів.

Файгі додав, що до 2019 року це питання ще належить прояснити. За його словами, історії графічних новел зазвичай з'являються на великому екрані лише через п'ять-десять років після публікації. Так сталося, приміром, з коміксами "Зимовий солдат" і "Громадянська війна". "Ми дивимося, що відбувається, і думаємо, як і коли це краще показати глядачам", — пояснив глава Marvel.

Як Marvel, так і її конкурент — студія DC Comics, в останні роки все частіше вводять в графічні новели персонажів-геїв або лесбійок, або розкривають сексуальну орієнтацію вже звичних героїв. Приміром, DC у березні підтвердила бісексуальність Жінки-кішки, про що раніше ходили чутки серед шанувальників. У всесвіті "Людей Ікс" (Marvel) з'явився в квітні ще один гей — Боббі Дрейк, відомий як Людина-лід. В екранізації геїв поки не включали.

 
Зараз ви читаєте новину «У нових екранізаціях коміксів Marvel з'являться геї та лесбійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі