пʼятниця, 14 листопада 2014 09:10

У Києві покажуть кращі фільми за участю ДіКапріо
5

З нагоди дня народження Леонардо ДіКапріо у Києві покажуть кращі фільми відомого голлівудського актора. Безкоштовні покази пройдуть у Автокінотеатрі артхаусного кіно на парковці ТРЦ "Атмосфера".

Фільм: "Ромео і Джульєтта"

Дата і час: п'ятниця, 14 листопада, 20:00

Вартість: безкоштовно

Верона стала величезним мегаполісом, Монтеккі і Капулетті з дворянських кланів перетворилися на мафіозні, а битви на мечах змінилися вуличними перестрілками. Але Ромео і Джульєтта так і залишилися підлітками, а божественні рядки Шекспіра тепер лунають із вуст вуличних бойовиків і наркоманів. Часи змінюються, люди змінюються, життя змінюється, а справжнє кохання вічне.

Фільм: "Спіймай мене, якщо зможеш"

Дата і час: субота, 15 листопада, 20:00

Вартість: безкоштовно

Френк Абігнейл встиг попрацювати лікарем, адвокатом і пілотом на пасажирській авіалінії — і все це до досягнення свого повноліття в 21 рік. Майстер обману і афер, він досконало підробляв документи, що принесло йому мільйони доларів, які він отримував по фальшивих чеках. Агент ФБР Карл Хенретті все б віддав, щоб схопити Френка і притягнути до відповідальності, але Френк завжди на крок попереду і змушує продовжувати переслідування.

Фільм: "Авіатор"

Дата і час: неділя, 16 листопада, 20:00

Вартість: безкоштовно

Отримавши від батька невелику фабрику, Говард Хьюз перетворив її на гігантське, фантастично прибуткове підприємство. Як власник величезної кінокомпанії, він зняв найдорожчий для свого часу фільм і підкорив серця прекрасних голлівудських актрис. Йому належали найпрестижніші казино Лас-Вегасу, він встановив рекорд швидкісних польотів, придбав другу за розміром комерційну авіакомпанію… Гроші не дають спокою Хьюзу, а його душа рветься в небо. Лише там, на висоті кількох тисяч метрів, він справді щасливий. Лише там, де все вирішують лише майстерність пілота і Бог, ніщо не цінується так дорого, як вірність і честь.

Зараз ви читаєте новину «У Києві покажуть кращі фільми за участю ДіКапріо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі